• تاریخ انتشار : 1399/04/25 - 14:53
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1643
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بازدید جمعی از مدیران و کارشناسان معاونت درمان دانشگاه از بیمارستان ضیاییان

دکتر سید فرشاد علامه در نشستی با مسئولان بیمارستان ضیاییان گفت: وظیفه همه ماست که به بیماران کرونا و غیر کرونای نیازمند به بستری خدمت دهیم.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، در بازدید تیم معاونت درمان از بیمارستان ضیاییان که روز سه‌شنبه 24 تیر 1399 و باهدف بررسی و چاره‌اندیشی برای رفع برخی چالش‌های محیطی و همچنین ظرفیت‌سازی مناسب برای پاسخگویی به مراجعان احتمالی موج جدید کووید 19 انجام شد، دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان، دکتر علی گنجعلیخان حاکمی مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ها، سیمین رنجبران مدیر امور پرستاری، دکتر نسیم خواجوی رئیس بخش داخلی یک مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و جمعی از کارشناسان واحدهای کنترل عفونت، تجهیزات پزشکی، مدیریت امور پرستاری، اورژانس بیمارستانی و نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه حضور داشتند.
همچنین دکتر حمیدرضا حکمت رئیس، دکتر علی اشرف اقبالی معاون درمان، دکتر سعیدرضا جمالی مقدم متخصص عفونی، دکتر کامبیز مراد زاده مدیر، تهمینه ناجی مترون و امینی سوپروایزر کنترل عفونت بازدیدکنندگان را همراهی کردند.
دکتر علامه هدف از این بازدید را تعامل و همفکری مدیران ستاد معاونت درمان و بیمارستان ضیاییان برای رفع مشکلات موجود در این مرکز خواند و افزود: موضوعاتی چون وضعیت کمبود نیروی انسانی، امکان افزایش تخت کرونا با امکانات و شرایط فعلی، جلوگیری از انتقال و ارجاع غیرضروری بیماران کرونا به سایر مراکز تابعه با مدیریت بهتر تخت‌های موجود، رعایت تریاژ دوگانه تنفسی و غیر تنفسی، انشعابات دستگاه اکسیژن ساز و اشتراک تجارب درمانی متخصصین در این بازدید موردتوجه است و امیدوارم با تشریک‌مساعی به نتایج خوبی برای رفع چالش‌های این مرکز برسیم.
وی در ادامه از اختصاص 20 درصد از مجموع تخت‌های بیمارستانی مراکز خدمت دهنده کرونای دانشگاه علوم پزشکی تهران در موج دوم بیماری خبر داد و افزود: به دلیل پر شدن ظرفیت تخت‌های کرونا در بیمارستان ضیاییان هرروز با چالش انتقال بیماران نیازمند بستری از این مرکز به سایر بیمارستان‌های دانشگاه مواجه هستیم و نیاز است از طریق ستاد هدایت دانشگاه پیگیری شود که، تا اطلاع ثانوی اورژانس تهران بیمار کرونا به این مرکز اعزام نکند.
معاون درمان دانشگاه با تأکید بر توزیع عادلانه بیمار در مراکز خدمت دهنده کرونای دانشگاه و حفظ وحدت رویه در نحوه پذیرش و بستری بیماران کرونا و غیر کرونا گفت: این شرایط سخت برای همه بیمارستان‌های دانشگاه یکسان است و هیچ استثنایی در خصوص پذیرش و بستری بیماران کرونا وجود ندارد. وظیفه همه ماست که به بیماران کرونا و غیر کرونای نیازمند به بستری خدمت دهیم. ضروری است با هم‌اندیشی و بهره‌گیری از تجارب علمی و کاربردی اساتید و کارشناسان ستاد و محیط در بالا بردن ظرفیت تخت‌های کرونا با توجه به شرایط خاص هر بیمارستان و کمبودهای موجود برای مدیریت بهتر موج جدید کرونا تلاش کنیم.
دکتر حکمت نیز با اشاره به شرایط بیمارستان ضیاییان گفت: این بیمارستان با 145 تخت فعال از 6 اسفند 98 تا اواخر اردیبهشت 99 به‌طور کامل زیر بار کرونا رفت و سپس در پی دستور رئیس محترم دانشگاه، بخش‌های مختلف به‌تدریج برای بازگشت به حالت عادی ارائه خدمت به بیماران غیر کرونا آماده شدند. متأسفانه با شروع موج جدید بیماری کرونا دوباره بار مراجعان کووید 19 به این مرکز افزایش یافت و در حال حاضر روزانه یک‌صد مراجعه کرونا داریم. این در حالی است که ظرفیت فضای فیزیکی بیمارستان ضیاییان محدود و قابلیت جداسازی بخش‌ها وجود ندارد.
در پایان با نظر رئیس بیمارستان و معاون درمان دانشگاه، تصمیماتی برای اداره بهتر شرایط موجود و ارجاع مناسب بیماران گرفته شد.

 

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS,اخبار
  • کد خبر : 159300
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *